Wat ik doe

#.01

Interieuradvies met 3D impressie

Heeft u problemen met het inrichten van uw woonruimte? Graag help ik u met een volledig interieuradvies waarbij u doormiddel van 3D impressies direct een helder beeld krijgt van het beoogde eindresultaat!

01

Thuisbezoek

De eerste stap bij het creëren van een sfeervolle woonruimte is het voeren van een kennismakingsgesprek. Samen met u verzamel ik zoveel mogelijk informatie over de gewenste stijl van de woonruimte.

02

Ontwerp

Op basis van de uitkomsten van het kennismakingsgesprek ga ik vervolgens aan de slag met een eerste ontwerp. Dit ontwerp presenteer ik daarna door middel van een concrete 3D-schets waarbij ik op basis van uw feedback een definitief ontwerp opstel. Dit definitieve ontwerp wordt daarna aan de hand van verschillende 3D impressies aan u toegelicht. Vanzelfsprekend kunt u zowel de 3D impressies als de 3D tekening zelf in alle rust ook zelf thuis bekijken.

03

Planning & overzicht

Het definitieve ontwerp gaat gepaard met een planning en een overzicht van de geplande uitgaven. Pas wanneer u deze allemaal heeft goedgekeurd, gaan we verder met de uitvoering. U houdt dus constant de controle en het overzicht over het proces.

Tarief

  • Interieuradvies met 3D impressie: vanaf €750,00 inclusief btw voor 50m2
  • Uitvoering: op offerte basis
  • Reiskosten: vanaf 20 kilometer buiten Groningen reken ik €0,28 per kilometer
#.02

Meedenken van kleuradvies tot lichtplan

Bij het inrichten van een woonruimte komen veel aspecten om de hoek kijken. De indeling, het kleurgebruik, de meubelkeuze, de lichtinval, et cetera. Vaak is het dan ook moeilijk kiezen uit het overweldigende aanbod. Wanneer u hier zelf niet uitkomt, bied ik graag een helpende hand. Ik kan dan bij u langs komen om u een advies op maat te geven.

01

Voorbereiding & ideeën

Vooraf vraag ik dan om een plattegrond en om enkele foto’s van uw woonruimte. Aan de hand van deze plattegrond en de foto’s, kan ik namelijk zelf alvast voorbereidingen treffen. Op basis van de kenmerken van uw woonruimte, werk ik ter plekke bij u thuis creatieve oplossingen uit die geschikt zijn voor uw situatie.

02

Visueel voorstel

Deze oplossingen licht ik daarna toe aan de hand van bijpassend beeldmateriaal. Op deze manier krijgt u direct een concreet beeld bij de ideeën en blijft het niet bij vage en abstracte voorstellen. Na mijn adviezen kunt u dus direct door met het inrichten van uw woonruimte!

Tarief

  • Meedenken van kleuradvies tot lichtplan: €75,- per uur inclusief btw (minimaal 2 uur)
  • Reiskosten: vanaf 20 kilometer buiten Groningen reken ik €0,28 per kilometer

Vrijblijvend een gesprek aanvragen?