Over

STIJLBUROSPOT: interieurontwerper in Groningen

Met Stijlburospot ontwerp en creëer ik vanaf 2009 sfeervolle interieuren waarbij rust en samenhang centraal staan. De indeling van een woning, de lichtinval en het kleurgebruik; alles is van invloed op de uiteindelijke uitstraling van een woonruimte. Bij mijn creatieve oplossingen neem ik al deze facetten dan ook mee. Samen met u zorg ik voor een resultaat waarin u zich goed voelt! 

 

Als interieur-ontwerper werk ik het liefst met bijzondere woningen. Dat wil zeggen: woonobjecten tot (ongeveer) 1980 en huizen die onder architectuur zijn gebouwd. Mijn ideeën komen binnen dat type woningen het best tot zijn recht. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

Getty van der Weij

Interieurontwerper

Jarenlang heb ik ervaring bij de overheid opgedaan als onder andere accountmanager en leidinggevende. Daarnaast heb ik een aantal jaren in het buitenland gewoond waardoor ik als geen ander weet hoe belangrijk het is om je  thuis te voelen in je eigen huis. 

 

Deze ervaringen komen mij goed van pas bij het leren kennen van mijn opdrachtgevers en zodoende te weten waar ze echt blij van worden.  Dat is namelijk het leukste aan mijn werk als stylist/ontwerper; mensen (weer) blij maken met hun huis. Dat is precies wat ik wilde doen toen ik in 2006 besloot om de Artemis Styling Academie te gaan volgen. Daar heb ik vooral leren kijken en daar heb ik geleerd om de mooie dingen te zien in de wereld om me heen.

 

Ik houd van interieurs met een ziel en daarom ga ik altijd op zoek naar persoonlijke items om die vervolgens  als uitgangspunt voor het interieur te gebruiken. Het liefs werk ik met unica en interieur-maatwerk zodat een interieur echt passend wordt. Passend bij het huis zelf maar vooral passend bij de mensen die er wonen. Bij voorkeur mix ik diverse stijlen zoals design-klassiekers met Ikea en vrouwelijke elegantie met stoere industriële kenmerken. Daarnaast werk ik graag met textiel en grote kamerplanten.

 

Mijn inspiratie haal ik (naast mijn vele reizen) vooral uit de kunst en uit het werk van (jonge) ontwerpers, Ik probeer dan ook veel beurzen en tentoonstellingen te bezoeken. Naast mijn eigen Stijlburospot werk ik samen met Adrianne van Dijken en samen vormen we Interieurstudio Polder; een interieuradvies voor eigenzinnige en welkome interieurs binnen een zakelijke omgeving.

Woorden van klanten

 • 'Wij hebben Getty gevraagd ons te adviseren bij de kleurstelling van de benedenverdieping van ons nieuwbouwhuis. Ook heeft ze meegekeken met de bepaling van meubels, gordijnen en verlichting. Wij zijn heel tevreden over haar advies en begeleiding.Wat ons met name opviel was dat ze heel goed rekening heeft gehouden met de lichtinval in het huis en aan de hand daarvan de kleurstelling per muur heeft bepaald. Dat hadden we zelf nooit kunnen bedenken' .

  Joke Top

 • Ik wil je hartelijk bedanken zover. Ik had niet gedacht dat je op basis van een aantal woningmaten zo'n mooi ontwerp kon maken. Ik vind het super gelukt en ga proberen zoveel mogelijk het ontwerp te volgen. Leuk dat mijn wensen en stijl volledig terugkomen in het ontwerp, de kids zien het ook helemaal zitten :)Ook communicatief heb ik zal zeer prettig ervaren en zou je zeker aan bevelen bij anderen. Wellicht neemt familie contact met je op. Als het klaar is dan hoor je van me!! Vriendelijke groet, Pieter Slager

  Pieter Slager

 • Hallo Getty, Dank voor je uitgebreide kleur-en interieuradviezen die je ons recent gegeven hebt! Ondertussen zijn we een en ander in fasen aan het uitwerken, en krijgen nu al complimenten over de dingen die we veranderd hebben, terwijl we nog lang niet klaar zijn. Zelfs de kinderen vinden het nu al gezelliger in huis. Missie geslaagd lijkt me!

  Evelien Jansen-Keizer

 • Beste Getty, Wat kan een mens in korte tijd veel professioneel advies krijgen! Heerlijk, jouw tempo en snelle schakelen! Heb ervaren, dat je je heel goed in een ander kunt verplaatsen en niets opdringt en dan toch je eigen mening zegt! Vooral toen ik het vanavond met mijn man doorsprak, realiseerde ik me hoeveel aspecten van ons interieur aan de orde zijn geweest. Geweldig! Je hebt ons een flinke duw in de rug gegeven, waardoor een mens net met wat meer zelfvertrouwen aan veranderingen in het interieur begint.

  Ann van 't Sant

 • Nadat mijn man en ik besloten dat we professionele hulp nodig hadden voor het herinrichten van ons huis, heb ik Getty benaderd. Met de wens dat de sfeer in de ruimten (woonkamer, hal, toilet) met elkaar matchen. De adviezen moesten ook specifiek zijn, want anders was er voor ons nog weer zoveel keus waardoor we juist niet kunnen besluiten. Enige tijd later liggen er mooie duidelijke, concrete adviezen. Door de gesprekken met Getty sluiten ze aan op onze smaak en gezinssituatie. Het plan is helemaal ‘ons’ maar heeft meer stijl en allure dan dat wij zelf zouden kunnen verzinnen of durven toe te passen. We zijn ondertussen gestart met het eerste deel van de uitvoering. Met het duidelijke advies kunnen wij gefaseerd verder met herinrichten. Ik heb lang getwijfeld of het inschakelen van een beroepsstyliste wel wat voor ons was. Voel ik mij daar wel prettig bij? Kan ik wat met een advies, is het concreet of blijf ik nog met vragen zitten? Ik ben blij dat we deze stap gezet hebben. Ik zou het zeker weer doen als we adviezen nodig hebben. De ochtenden waren ontspannen, leerzaam en leveren ook het gewenste resultaat op!

  Familie uit Zuidlaren

 • Je hebt me echt geïnspireerd en op een hele andere manier laten kijken. Ideetjes die ik nooit zelf zou hebben bedacht. Ik zit nog steeds zo vol van alles!

  Bertine Meibos

 • Geweldig om te zien wat er met zo weinig ruimte mogelijk is, alle spullen hebben een plek gekregen en er is voldoende ruimte overgebleven. -Het is precies geworden wat we hoopten, een prettige sfeer en toch professioneel en functioneel.

  Fenna van der Velde Praktijkruimte voor Cesar therapie

 • Je hebt ons advies gegeven over de meubels op een andere plek, een andere kleur op de muur en een andere sfeer. En dat is helemaal goed gelukt. Bij thuiskomst direct de woonkamer verbouwd, alles zo neergezet zoals jij had geschetst. En het klopt gewoon. dit was precies wat we nodig hadden. Ook de dingen waar we nog over twijfelden (zoals een donkere kleur op de muur), is goed uitgepakt en ben blij dat we dit doorgezet hebben. We zitten nu helemaal op onze plek en langzaam begin ik de rust te vinden die je moet hebben in je huis. Dus heel erg bedankt voor je advies!

  Berber Werkman-de Vries

 • Dank je wel Getty voor je wervelende, (letterlijk en figuurlijk ;-) adviezen. We hebben goede tips gekregen voor de inrichting van onze woonkamer en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan! Je gaf een aantal ideeën waar we zelf niet op gekomen waren en waar we echt wat mee kunnen. We zijn benieuwd naar ons huis over een tijdje! Groeten van Astrid Ezinga

  Familie Ezinga uit Marum

 • Jouw meedenkadvies was een zeer geslaagd cadeau. We vonden het een leuk gesprek, mede door jouw enthousiaste en doortastende aanpak. Je had heel veel leuke ideeën en veel materiaal met voorbeelden mee om deze ideeën inzichtelijk te maken. Daarbij hield je ook goed rekening met onze ideeën en onze wensen. We vonden het ook erg leuk hoe je een aantal oude meubels van ons hergebruikte op een manier, die wijzelf nooit hadden bedacht. Na jouw advies zijn we met veel enthousiasme en een duidelijk plan begonnen aan de herinrichting van onze woonkamer

  Guido en Froukje Verhoeff

 • In onze woning hebben we zelf al lang gepuzzeld over het inrichten van onze zitkamer. Een zitkamer die zowel strak, knus als functioneel moest zijn voor een gezin met 3 kinderen. In het advies van Getty zijn al deze puzzelstukjes aan de orde geweest en met enkele nieuwe inzichten erbij is er een mooi geheel ontstaan die volledig aansluit bij onze smaak en wensen. Dank je wel Getty!

  Janneke de Lange

 • Getty heeft ons heel goed geholpen door mee te denken over de nieuwe inrichting van onze woonkamer. Onze grootste vraag bestond uit het ontwerp van een kastenwand. We hadden zelf al iets op papier staan, maar hadden daar wat vragen en twijfels bij. Dankzij Getty zijn we een hoop frisse ideeën rijker en is het ontwerp mooier en evenwichtiger dan we het zelf hadden kunnen maken! Bij het volgende project vragen we haar zeker weer. Dank en vast tot ziens bij een volgend project:-)

  Jeroen en Sylvia uit Groningen

 • 'We hebben zeker wat aan het meedenk advies van Getty gehad! Onze vraag was, hoe we meer sfeer konden krijgen in onze woonkamer, door de ideeën en tips die Getty heeft aangedragen, weten we nu beter hoe we dit kunnen doen! Getty kon goed benoemen hoe je kleur goed kunt gebruiken en het beste tot zijn recht kan laten komen, in combinatie met andere kleuren. Erg handig!'

  Roel en Annet uit Zevenhuizen

 • " Getty had een paar goede adviezen over het herinrichten van onze zolder waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Met een uitgetekend plan en meubels op schaal werd al snel duidelijk wat er wel en niet mogelijk was, heel verhelderend. Via een paar mooie voorbeelden werden we enthousiast over de mogelijkheden. Nu nog aan de slag!"

  Dominique Haas

 • " We zijn erg blij dat we Getty gevraagd hebben ons te adviseren bij de inrichting van de nieuwe woning. Het resultaat is helemaal naar de zin! Getty heeft ons zeer goed geholpen bij de kleurstelling van de muren in het hele huis. In combinatie met onze bestaande meubels is het geheel zeer sfeervol geworden. Daarnaast heeft ze meegedacht over de inrichting van de woonkamer, de studio en de kamers op de verdieping. Ook heeft ze ons prima geadviseerd bij het kiezen van raambekleding. Met haar frisse en praktische ideeën ten aanzien van kleur- en materiaalgebruik heeft ze ons positief verrast."

  Peter en Marjon Boer

 • Graag andere kleuren in huis willen en herinrichten. Maar ik kwam er niet uit. Stijlburo Spot gevonden en Getty's bezoek afgewacht. Het was hartstikke leuk! Door haar verfrissende, enthousiaste, zorgvuldige en laagdrempelige benadering ontdekken hoe het er uit moet gaan zien. Echt aan te raden! En nu aan de slag.

  Aafke Klungel

 • We hebben een uitgebreid advies gehad van Getty mbt onze woonkamer. Inrichting, styling, kleuren. Verrassend en origineel met net die ideeën waar je zelf niet op komt. Grotendeels is het gebeurt met de meubels die er al stonden dus geen grote, dure, nieuwe inrichting. Het kleuradvies was gewaagd maar wie niet waagt die niet wint dus we hebben de geadviseerde kleuren inmiddels toegepast. Heel erg mooi!!! Het huis is weer een thuis, we genieten volop. Het advies is zo goed bevallen dat Getty inmiddels ook een advies voor de slaapkamer heeft gedaan. Op naar de uitvoering van dat advies!

  Wendy en Willy uit Drouwen

 • Deze week hadden wij de schilders in huis voor een opknapbeurt van de plafonds. Bij de keuken aangekomen troffen we 3 verschillende soorten witte behang aan op de muren. Eerste reactie was: overheen sausen… Maar dat leek niemand een echt goed idee…wat nu? Ik heb snel wat ge-googeld, interieur advies Groningen…. Nou, dat viel tegen, de één nam zijn telefoon helemaal niet op, de ander "werkte nooit op woensdag”… nou ja zeg. Opeens las ik iets over Gettie van der Weij. Gestudeerd en al, leek mij dat een goed idee, gebeld en ja hoor, gelijk haar aan de telefoon. Mijn s.o.s. oproep was haar wel duidelijk "ik bel je over 10 minuten terug, even kijken of ik wat kan schuiven” 3 kwartier later was ze er al. Het huis was helemaal ingepakt in plastic, 140 m2 woonkamer en keuken meubels stonden allemaal in de garage, een echte indruk krijgen was niet simpel. Na een half uurtje vragen stellen en kijken, kwam Hetty met 1 kleur uit een waaier met 200.000 kleuren. We hebben de volgende dag die kleur erop gedaan, en dat was gelijk een schot in de roos. De schilders waren al wat bang geworden….oei, een syliste komt voor een kleuradvies, nou dat zal wel weer wat worden…. Iedereen (zelfs mijn vrouw) was echter gelijk overtuigd. Het echte "wouw” effect is moeilijk op te roepen weet ik uit ervaring. Het is vaker een oei, dan een wouw ! Van Hetty kregen wij in no time, een prima kleur Advies !! Dit zijn van die zeldzame momenten dat je aan een advies ook werkelijk iets hebt. De gekozen kleur past helemaal in het interieur, nu alle meubels weer op hun plek staan, is het helemaal top. Gettie, hartelijk bedankt. ! Freek Herman.

  Freek Herman

 • In ons nieuwe huis domineerden de harde materialen en vele vierkante meters. Een bewuste keus, maar na enige tijd kwamen wij toch tot de conclusie dat enige "warmte” welkom zou zijn. Getty van de Weij heeft ons daadkrachtig en energiek geholpen om tot een geslaagde verandering te komen. Hier en daar een andere kleur, een kleed en een meubelstuk hebben geleid tot datgene wat ons voor ogen stond. Dank!

  Familie uit De Wilp

 • We wonen in een oude boerderij en wisten ons geen raad met de inrichting en kleuren van de woonkamer uit 1890. Getty wist de smaakverschillen tussen ons (partners) tactvol op te lossen als een soort 'bemiddelaar'. Met z'n 3-en hebben behang uitgezocht en daar de kleuren aangekoppeld. Het resultaat is een gezellige, sfeervolle en tijdloze woonkamer waar het nu heerlijk leven is en de sfeer van toen gelukkig is blijven hangen. Getty bedankt!

  Karel en Annet Flandrijn

 • Het was fijn een stylist in huis te hebben die meekijkt. Op een plattegrond is het toch lastig uitleggen dan je rust en ruimte mist in je woonkamer. Getty begreep waar ik tegenaan liep en kwam met veel leuke en praktische ideeën. Het sausen heb ik direct gedaan en ik voelde direct verschil. Het werd licht en de woonkamer oogt zelfs groter. Ze heeft ook tips gegeven over andere meubels. De kasten zijn gekocht en ondanks dat ze groot zijn oogt het ruimer. Kortom bij twijfel over sfeer en indeling, doe een meedenkadvies! Groeten Liesbeth

  Liesbeth Koops

 • Feest:een nieuwe baan, een nieuw huis en een nieuwe inrichting. De baan en het huis waren in een mum van tijd gerealiseerd. Om een nieuwe inrichting te bedenken heb ik Getty gevraagd me te helpen. Het ontwerp is prachtig en de weg ernaartoe was leuk en ontspannen.

  Janny Scholma

 • "Mijn eigen fijne plek – een oud huis in de stad Groningen – was na intensief gebruik en persoonlijke veranderingen toe aan een nieuw gezicht. Maar: welke kleuren passen bij elkaar en bij de inrichting? En passen ze ook bij mij? Na veel onrust, kleurkaartjes van de bouwmarkt en bijna slapeloze nachten, besloot ik Getty in te schakelen. Dat was een gouden greep. In iets meer dan een uur kwamen we tot combinaties die precies klopten. Binnenkort neem ik de kwast en roller ter hand – ik kan bijna niet wachten. Het wordt een prachtig resultaat, dat weet ik zeker. Een volgende keer? Dan bel ik Getty weer!"

  Greetje Hingstman, Groningen

 • "Omdat ik niet tevreden ben over mijn kamerindeling heb ik contact gezocht met Getty. Aanvankelijk ging het alleen om de indeling maar ik had meteen een goed gevoel bij haar ideeën en daarom heeft ze een totaal advies voor de kamer gemaakt. Heel fijn, want nu heb ik naast een veel betere indeling ook een kleurenadvies,een moodboard en geschikte winkeladressen. Het was heel inspirerend om met Getty tot een plan te komen waar ik jaren plezier van ga hebben. Ik kan het iedereen aanraden!"

  Ida Veltman-Boven, Haren

Vrijblijvend een gesprek aanvragen?