23-02-'17

humor in je interieur

humor, interieur, interieurontwerp, quotes

 

Vorig jaar kreeg ik op mijn verjaardag deze poster van mijn dochters kado. "He, het is ok om je nieuwe kat uit te zoeken bij de kleur van je interier." Ik schoot in de lach en nu heeft dit postertje een ere plekje in mijn woonkamer gekregen. Mijn grijs gestreepte poes is overigens gebleven ook al past ze niet echt bij de kleuren van mijn interieur.

Ik hou van grapjes en humor in je interieur. Zo staat er bij ook al heel lang een piepschuimen torso in de kamer. Hij dient geen enkel doel maar grappig vind ik het wel. Lachen is fijn en als iets je in de lach laat schieten in je interieur is dat toch hartstikke leuk?

Bovendien brengt humor persoonlijkheid in je interieur en in een persoonlijk interieur voel je jezelf sneller thuis.
Hieronder laat ik een paar mooie voorbeelden zien die mij aan het lachen brachten. Wil jij ook wel wat grappigs in huis maar weet je niet zo goed hoe?
Stuur een mail of bel me voor een vrijblijvende afspraak en dan gaan we samen aan de slag.

 

Misschien vind je dit ook interessant?

02-04-2016
 In de mode kom ik steeds vaker stippen tegen in...
28-02-2016
Klanten die mijn hulp inroepen vinden hun eigen huis vaak...